Specialmaskiner

Rimbøl Teknik tilbyder

Moderne og komplette specialmaskiner

Hos Rimbøl Teknik er vi eksperter i at producere og levere specialmaskiner til diverse erhverv, der måtte have brug for vores brugervenlige og solide maskiner. Vi er nogle af de førende i verden indenfor vores felt, og vi går aldrig på kompromis med hverken design eller kvalitet.

Vores specialmaskiner kan skræddersyes, så de lever op til de enkelte krav og retningslinjer indenfor hver branche. Vi er leverandør til store produktionsvirksomheder, der har brug for en specialmaskine, der kan håndtere alle dele i samlingsprocessen af et specifikt produkt, hvor vores specialmaskiner skal kunne håndtere en stor volumen til eksempelvis montage.

 

Vi står klar til at rådgive din virksomhed

Med vores mangeårige ekspertise og dygtige medarbejdere, der er specialiserede indenfor vores branche, kan vores specialmaskiner tilgodese vores kunders ønsker og behov.

Vores speciale er fødesystemer, der indgår som en integreret og essentiel delkomponent af produktionen. Vores specialmaskiner kan eksempelvis fremføde to forskellige emner og samtidig samle dem i én og samme maskine. Vi kan også levere robotløsninger, der gør det muligt at pakke og ensrette emner, hvor det er en vigtig del af produktionen.

Vi står også klar til at levere 3D-print eller enkelte komplette enheder med dertilhørende styring eller et teknisk dossier.

Lad os levere din næste specialmaskine

Hos Rimbøl Teknik er vi til for vores kunder. Vi ved, hvor vigtigt det er, at der ikke opstår produktionsstop, som tager hele produktionen ud af drift. Derfor laver vi maskiner, der lever op til deres ry, og vi står klar til også at tilbyde service og vedligehold, så specialmaskinerne altid er oppe og køre.

For mere information om vores produktion, levering eller ekspertise, står vi klar til at besvare dine spørgsmål til vores specialmaskiner. Vi kan kontaktes på telefon: +45 7672 0270 eller mail: rimboel@rimboel.dk. Vi ser frem til at høre fra dig, og uddybe, hvordan vores specialmaskiner kan forbedre din virksomheds produktionslinje.

Specialmaskiner fra Rimbøl Teknik