produkter

Fødesystemer

Vi tilbyder komplette fødesystemer, som delmaskiner eller som stand alone enheder

$

Specialmaskiner

Vi tilbyder komplette specialmaskiner hel eller delvist integreret med et eller flere fødesystemer.

$

3D print

Vi tilbyder 3D print både i SLA og FDM teknologi. Byggemålene er op til 500 mm

$

FDM 3D printning

Med flere års erfaring i at bruge FDM 3D-printning til vores egne slutprodukter, har vi udviklet en dyb forståelse for denne teknologis styrker.

$

SLA 3D printning

Vi har opnået betydelig erfaring med SLA 3D-printning, som vi har anvendt i vores egne slutprodukter gennem de seneste år

$

Service og vedligehold

Vi kommer gerne og ser på udstyret, og er behjælpelige med at få lavet en plan over omfanget af renoveringen. Samtidig kan vi lave nogle overslagspriser på renoveringen ud fra planlægningen.

$

Enkelte enheder

Vi leverer enkelte enheder til enten udskiftning af eksisterende enheder, eller i de tilfælde hvor kunder selv ønsker at opbygge det komplette fødesystem.

$

Lineær enheder

Lineær-fødere kan fremstilles i længder fra ca. 150 mm. til næsten uendelig, da vi har mulighed for at sætte flere efter hinanden.

$

Silo-fødere

Vi har lavet en standard serie af silo-fødere fra 5 liter til 100 liter, men vi kan også levere andre størrelser og mål på silo-føderne alt efter opgaven.

$

Cirkulære-fødere

Hos Rimbøl Teknik har vi specialiseret os i at designe og bygge komplette cirkulære fødere fra bunden

$

Vibrationsføder

Hos Rimbøl har vi opbygget omfattende erfaring med salg, service og reparation af vibrationsfødere, også kendt som vibrationsfeedere.

$

TRAPPE-FØDERE

Fordelene ved trappe-føder systemer er mange. De to væsentligste forskelle er, at for det første er støjniveauet langt lavere, end ved traditionelle fødesystemer.

$